1/18
IPTV Shqip screenshot 0
IPTV Shqip screenshot 1
IPTV Shqip screenshot 2
IPTV Shqip screenshot 3
IPTV Shqip screenshot 4
IPTV Shqip screenshot 5
IPTV Shqip screenshot 6
IPTV Shqip screenshot 7
IPTV Shqip screenshot 8
IPTV Shqip screenshot 9
IPTV Shqip screenshot 10
IPTV Shqip screenshot 11
IPTV Shqip screenshot 12
IPTV Shqip screenshot 13
IPTV Shqip screenshot 14
IPTV Shqip screenshot 15
IPTV Shqip screenshot 16
IPTV Shqip screenshot 17
IPTV Shqip Icon

IPTV Shqip

iptv shqip
De confianza
227KDescargas
9MBTamaño
Android Version Icon4.0.3 - 4.0.4+
Versión Android
3.0(01-04-2017)Esta es la última versión
3.1
(33 Opiniones)
DetallesOpinionesVersionesInfo
1/18

Descripción de IPTV Shqip

Neve nuk bejm ndonje streaming live, por vetem se i mbledhum neper faqe të ndryshme linqet dhe i sjellim të gjitha se bashku në nje vend që tju mundesojmë më lehtë qasshmerinë në evente të ndryshme si:


I vetmi IPTV aplikacion qe funksionon me teledirigjues (remote control) ne Android Box dhe TV


1. TV Live, Shqip, Serbisht, Gjermanisht, Turqisht se shpejti edhe shumë të tjerë.


2. Filmat me të fundit të titruar në Shqip,


3. Filma Vizatimor të Dubluar në Shqip,


4. Serialet dhe Komedit më të fundit shqip si: O Sa Mire, Qka ka Shpija, etj


5. TV Show si:,Kafeneja jone, O sa mire, Qka ka shpija Oxyget (Besim Dina), Kojshija Show, nKosove Show, Hallkit, 7 Dit pa Ermanli.


6. Fetare: Ilahi, Filma, Ligjerata


7. Si dhe për të rriturit Filma Erotik +18, të mbrojtur me fjalekalim të cilin mund ta kerkoni në faqen tonë në FaceBook: https://www.facebook.com/IPTVShqipfree


Gjithashtu sipas deshires suaj mund te permbledhni Playlista ne youtube me muzik te zgjedhur nga ju dhe ne i vendosum ne Aplikacion, nese deshironi qe ti ndani me miqt tuaj ne menyr private mund ti vendosum edhe Fjalekalim qe te mund ti shikoni vetem ju dhe miqt tuaj.


Na kontaktoni per ndonje sygjerim shtes, kritikat tuaja jane te mireseardhura...


https://www.facebook.com/IPTVShqipfree/


Shqipt TV, Tv shqip, Live tv shqip, iptv shqip, filma me titra shqip, filma indiski, filma erotik, +18,

IPTV Shqip - Versión 3.0

(01-04-2017)
Otras versiones
Novedades2.0Verisoni i shumë pritur,Login AutomatikGjithqka e re, kanale me shum, filma me shum, player te Ri i dedikuar per telefon.Zvoglimi i shkronjave ne emertimin e kanaleveRregullimi i problemit në disa TableteRregullimi i problemit më Orë

¡Todavía no hay reseñas! Para escribir la primera, .

-
33 Reviews
5
4
3
2
1
Info Trust Icon
¡Buena app garantizada!Esta app ha pasado las pruebas de seguridad de virus, malware y otros ataques maliciosos y no supone ninguna amenaza.

IPTV Shqip - Información de APK

Version de la app: 3.0Paquete: com.home.iptvfree
Compatibilidad con Android: 4.0.3 - 4.0.4+ (Ice Cream Sandwich)
Desarrollador:iptv shqipPermisos:9
Nombre: IPTV ShqipTamaño: 9 MBDescargas: 109KVersión : 3.0Fecha de lanzamiento: 2019-09-13 07:36:59Pantalla mín: SMALLCPU soportada: armeabi-v7a
ID del paquete: com.home.iptvfreeFirma SHA1: DF:A9:1A:22:3D:FD:51:4F:43:F9:6F:CD:68:78:3C:76:89:70:89:03Desarrollador (CN): IPTVOrganización (O): Localización (L): País (C): Estado/ciudad (ST):

Última versión de IPTV Shqip

3.0Trust Icon Versions
1/4/2017
109K descargas9 MB Tamaño
Apps en la misma categoría
Quizá también te interese...